Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Átalakított bútorok

Hogyan készíthetőek könnyen átalakított bútorok?

A legtöbb hörcsöggazdinak eszébe sem jut, hogy a ketrec, akvárium/terrárium, illetve műanyag tárolódoboz mellett az átalakított bútorok is tökéletesek lakhely gyanánt egy hörcsög számára. Ez egy olyan hely, ami bútorlapokból áll. Sokan azt gondolják, azt a vizelet könnyen eláztatja, vagy a hörcsög kirághatja, ám ezek a problémák csupán nagyon ritka esetekben fordulnak elő. Az átalakított bútorok leginkább azért bizonyulnak jó választásnak, mert fillérekből kihozhatóak, és általában nagy méretűek. Így biztosan megfelelő alapterületű egy hörcsög számára.

Sokunknak van otthon egy rég nem használt szekrényünk, íróasztalunk, polcunk, vagy akár egy hatalmas ágyneműtartónk, ami csak arra vár, hogy átalakítsuk egy hörcsög birodalmává! Ez egy igen pénztálcabarát megoldás, hiszen a hely alapja adott. Ehhez fillérekért lehet venni alapanyagokat, amikből át tudjuk alakítani. Szükségünk lehet üveglapra vagy plexire, ponthegesztett rácsra, esetleg további 1-2 bútorlapra. Illetve természetesen kellhet tűzőgép, fúró, csavarok, illetve ragasztó, amikkel megvalósíthatjuk az elképzelt lakosztályt.

Ha nincs felesleges bútorunk, akkor is van megoldás! Különböző apróhirdetéses oldalakon kedvező áron juthatunk hozzá kiselejtezett, ám a célnak tökéletesen megfelelő bútorokhoz. De akár újonnan is vehetünk alapanyagnak való bútort. A legtöbb új, viszonylag olcsó és könnyedén átalakítható bútor az IKEA-ban található. Hörcsöggazdik körében a KallaxDetolfBillyPax és Pax II a legkedveltebb, alapanyagnak használt bútorok.

A barkácsolás jó móka, és még jól is néz ki a végeredmény. Legyünk bátrak és kreatívak! Tervezgessünk, kísérletezzünk! Hörcsögünk biztosan hálás lesz a nagy lakhelyért, mely ingergazdagon berendezhető.