Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
Hírek Mentés

Sátor érkezett adományba

sátor

Sokan tudjátok, hogy az Együtt a Kisállatokért Alapítvány, illetve az annak részeként működő Hörcsögmentés egyik fő célja a felelős kisemlős tartás népszerűsítése. Ezt a legegyszerűbben a virtuális térben tudjuk terjeszteni különböző digitális szórólapok, posztok, blogcikkek segítségével. Viszont a személyes kapcsolattartást és kommunikációt is rendkívül fontosnak tartjuk. Célunk, hogy évről évre egyre több rendezvényen vegyünk részt, ahol játékos feladatok és okosító anyagok segítségével ismertetjük meg a különböző generációkat a helyes kisemlős tartás főbb pontjaival. Így gyakran települünk ki programokra.

Az Expodom Kft., mely egy sátrakkal foglalkozó webáruházat üzemeltet, nemrég felkeresett minket egy nagyon kedves együttműködési ajánlattal. Úgy döntöttek, hogy adományoznak nekünk. Nem is akármit! Felajánlásuk egy szilárd acél vázszerkezetű, vízhatlan anyagú, gyorsan felállítható sátor. Ezúton is hálásan köszönjük nekik!

Így, hogy ezentúl mindig lesz tető a fejünk felett, nem akadályoz majd meg minket a kicsit borúsabb, esősebb, vagy éppen a verőfényes napsütéses időjárás. Hiszen önkénteseink bármikor behúzódhatnak majd a sátor árnyékába.

Köszönjük, hogy a legkisebbekre is gondoltak!