Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Akváriumok/terráriumok

Hol vásárolhatóak akváriumok vagy terráriumok?

A legtöbb kereskedésben sajnos ritkán kaphatóak megfelelő méretű akváriumok vagy terráriumok, ezért célszerűbb webáruházakban körülnéznünk. Ennek egyetlen hátrány, hogy a szállítás során fennállhat a törés veszélye. Viszont sok webáruházban kaphatóak már készen, nagy a választék is, és ha szerencsénk van, kifoghatunk akciókat is.

Emellett akvárium/terrárium esetében (a ketreccel szemben) hatalmas előny, hogy rendelhető egyéni méretre szabottan, így gyakorlatilag csak a képzeletünk szab határt, hogy mekkora legyen a hörcsög helye. Ha pl. a hörcsög lakhelyét egy komódon szeretnénk elhelyezni, az akváriumot/terráriumot csináltathatjuk pont akkorára, hogy az teljes egészében elfoglalja a komódon rendelkezésre álló helyet. Így amellett, hogy az egész hely ki lesz használva, szépen berendezve a lakást is dekorálhatja. Javasoljuk a különböző szálas növények és egyéb természetes dekorációk beszerzését. Ez gyönyörködteti a gazdi szemét, és elfoglaltságot nyújt a hörcsög számára is.

Érdemes lehet a közelünkben lévő üvegest is megkérdezni, vállal-e akvárium/terrárium készítést. Vállalkozók és cégek is foglalkoznak ennek a készítésével, így biztosan találunk olyan személyt, aki el tudja készíteni nekünk a megálmodott darabot.

Sajnos az újonnan készíttetettek meglehetősen drágák. Ha nem szeretnénk annyi pénzt szánni a lakhelyre, megoldást jelenthet, ha különböző adásvételi felületeken is körülnézünk. Ezeken a felületeken gyakran nagyon kedvező áron, vagy akár ingyen is hozzá lehet jutni nagy méretűekhez. Egy alapos tisztítás után pedig már költözhet is bele az új lakó.