Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Tenyésztő

Magyarországon meglehetősen csekély megbízható tenyésztő tevékenykedik.

Egy jó tenyésztő alapos megfontolás után vág bele munkájába, miután megszerezte a kellő szakértelmet, tisztában van a hörcsögök életmódjával, a megfelelő tartásmódjukkal, a tenyésztés minden lépésével, a genetikával, és ismeri tenyészállatai felmenőit. Optimális környezetet biztosít a leendő és a már meglévő állatoknak, az utódokat csak leellenőrzött helyre adja tovább. Lelkiismeretesen, szívből teszi, amit tesz, a hörcsögök iránti szeretet vezérli. A tenyésztőktől vásárolt hörcsögök egészségesek és kézhez szokottak. Áruk 1.000-4.000 Ft között mozog fajtól, színtől, mintától, szőrtípustól és tenyészettől függően.

Sajnos rendkívül sok a szaporító, aki tenyésztőnek vallja magát. Ne hagyjuk magunkat becsapni, járjunk alaposan utána a tenyészetnek! Kizárólag valódi tenyésztőtől vásároljunk hörcsögöt, szaporítótól soha! Egy valódi tenyésztő rendelkezik saját honlappal és Facebook oldallal, ahol megismerhetjük a tenyészetet, megtaláljuk a tenyészállatokat, és megtudhatjuk, honnan származnak. Tegyünk fel kérdéseket a hörcsögöt áruló személynek, pl. kérdezzük meg a kiválasztott állat pontos színét, felmenőit, érdeklődjünk a helyes tartásmód iránt. A kérdéseinkre elhangzó válaszokból fény derülhet hozzáértésére vagy hozzá nem értésére. Egy jó tenyésztő maga is kérdez, érdeklődik, hogyan szeretnénk tartani az állatot, hiszen csak jó helyre adja őket.

Megbízható, általunk ajánlott magyarországi hörcsögtenyésztők

Pezsi aranyhörcsög tenyészet
szíriai aranyhörcsög
Biatorbágy

Smallsteps törpehörcsög tenyészet
fajtiszta (nem hibrid) dzsungáriai törpehörcsög
Tatabánya