Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
Tenyésztő

Magyarországon a megbízható tenyésztők száma meglehetősen csekély.

Egy jó tenyésztő alapos megfontolás után vág bele munkájába, miután megszerezte a kellő szakértelmet, tisztában van a hörcsögök életmódjával, a megfelelő tartásmódjukkal, a tenyésztés minden lépésével, a genetikával, és ismeri tenyészállatai felmenőit. Optimális környezetet biztosít a leendő és a már meglévő állatoknak, az utódokat csak leellenőrzött helyre adja tovább. Lelkiismeretesen, szívből teszi, amit tesz, a hörcsögök iránti szeretet vezérli. A tenyésztőktől vásárolt hörcsögök egészségesek és kézhez szokottak. Áruk 1.000-4.000 Ft között mozog fajtól, színtől, mintától, szőrtípustól és tenyészettől függően.

Sajnos rendkívül sok a szaporító, aki tenyésztőnek vallja magát. Ne hagyjuk magunkat becsapni, járjunk alaposan utána a tenyészetnek! Kizárólag valódi tenyésztőtől vásároljunk hörcsögöt, szaporítótól soha! A valódi tenyésztők rendelkeznek saját honlappal és Facebook oldallal, ahol megismerhetjük a tenyészetet, megtaláljuk a tenyészállatokat, és megtudhatjuk, honnan származnak. Tegyünk fel kérdéseket a hörcsögöt áruló személynek, pl. kérdezzük meg a kiválasztott állat pontos színét, felmenőit, érdeklődjünk a helyes tartásmód iránt. A kérdéseinkre elhangzó válaszokból fény derülhet hozzáértésére vagy hozzá nem értésére. Egy jó tenyésztő maga is kérdez, érdeklődik, hogyan szeretnénk tartani az állatot – csak jó helyre adja őket.

Megbízható magyarországi hörcsögtenyésztők

Pezsi
https://pezsiaranyhorcsogtenyeszet.weebly.com/
szíriai aranyhörcsög
Budapest

Smallsteps Hamstery
https://smallstepsdwarf.weebly.com/
dzsungáriai törpehörcsög
Tatabánya