Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Hörcsögmentés

A Hörcsögmentés az Együtt a Kisállatokért Alapítvány (EKA) része, mely egy rágcsálókkal foglalkozó szervezet. Fő célja a kisállatok kulturált tartásának népszerűsítése, az állatvédelem fontosságának terjesztése, az állatok szeretete az állati élet méltóságának tisztelete érdekében, illetve összefogás a szaporítók ellen, akik cselekedetükkel az állatok életét veszélyeztetik. Ám legfőbb tevékenysége a veszélyben levő kisállatok, nevezetesen a csincsillák, patkányok, mókusok, deguk, a különböző hörcsög- és egérfajok mentése, rehabilitációja és örökbeadása.

A Hörcsögmentés a jelenlegi vezetéssel 2017 tavaszán kezdte meg működését, azóta közel ezer hörcsög életét sikerült megmentenünk. Kis csapatunk nap mint nap arra törekszik, hogy a segítségre szoruló hörcsögöket felkarolja, és megtalálja számukra az álomotthont. Sajnos rengeteg hörcsög sínylődik apró ketrecekben, megfelelő felszerelések nélkül, gyakran – magányos létük ellenére – fajtárssal, melynek következménye sok esetben súlyos sérülés vagy tömérdek utód. Nem ritka a teherré vált, megunt, és így akár az utcára dobott jószág sem. A mi célunk, hogy ezek a hörcsögök elfeledhessék korábbi rossz sorsukat, és hátralévő életüket boldogan élhessék le, ahogyan azt megérdemlik. Hiszen semmivel sem érnek kevesebbet, mint bármely más élőlény e földön.

Amennyiben segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran írj nekünk emailt, vagy lépj velünk kapcsolatba Facebookon!

Örökbefogadás

Szeretnél te is megmenteni egy életet, segíteni egy rászoruló hörcsögön? Fogadj örökbe!

Az örökbefogadás feltétele, hogy az örökbefogadó személy a hörcsögöt kizárólag hobbi célból vállalja, nem használja eleségállatként, nem szaporítja, nem adja tovább, valamint biztosítja számára a megfelelő körülményeket, a kellően tágas lakhelyet, és minden szükséges felszerelést, törődést, ellátást. A hörcsögöket minden esetben az örökbefogadási szerződés aláírása után adjuk örökbe.

Vigyél haza egy apró szeretetgombócot, aki élete végéig hálás lesz neked, amiért megtapasztalhatta nálad a szeretetet, a boldogságot! A jelenleg örökbe fogadható hörcsögöket ezen a weboldalon a “Fogadj örökbe!” menüpont alatt tekinthetitek meg.

Segíts, hogy segíthessünk!

A hozzánk kerülő hörcsögök többségének orvosi ellátásra van szüksége, a vizsgálatok, kezelések, gyógyszerek, műtétek sok pénzbe kerülnek. Az állatok ellátása, a megfelelő, ideiglenes lakhelyek kialakítása, az alomcsere, etetés, a kis pockok fuvarozása és egyéb teendők szintén költségesek.

A Hörcsögmentés anyagi támogatása

Belföldi utalás:
16200106-11578165
MagNet Bank
Együtt a Kisállatokért Alapítvány
Közlemény: Hörcsög adomány

Külföldi utalás:
IBAN: HU57 16200106-11578165-00000000
Swift kód: HBWEHUHB
Közlemény: Hörcsög adomány

Paypal: info@ragcsalomentes.hu

Szívesen fogadunk tárgyi adományokat is. Elsősorban gyógyszerekre (Vetri-DMG Liquid, SH Rodemectin spot on, Oxbow készítmények, Meloxidyl fájdalomcsillapító stb.) és az állandó fogyóeszközökre (alom, fürdőhomok, széna, stb.) van szükségünk. De örülünk minden egyéb felszerelésnek is.

Továbbá támogathatjátok a Hörcsögmentést a támogatói termékek és a Glirex eledelek megvásárlásával is! Bárminemű támogatást előre is nagyon szépen köszönünk!

Támogatóink

Csudavet Állatorvosi Rendelő – csudavet.hu

Pestimrei Kisállat Központ – pkk18.hu

Exo-Pet Állatgyógyászati Centrum – exopet.hu

2PETS FOOD Trade Kft. – allatijoaruhaz.hu

Rackhost Zrt. – rackhost.hu