Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS
Hörcsögmentés

A Hörcsögmentés az Együtt a Kisállatokért Alapítvány (EKA) része, mely egy rágcsálókkal foglalkozó szervezet. Fő célja a kisállatok kulturált tartásának népszerűsítése, az állatvédelem fontosságának terjesztése, az állatok szeretete az állati élet méltóságának tisztelete érdekében, illetve összefogás a szaporítók ellen, akik cselekedetükkel az állatok életét veszélyeztetik. Ám legfőbb tevékenysége a veszélyben levő kisállatok, nevezetesen a csincsillák, patkányok, mókusok, deguk, a különböző hörcsög- és egérfajok mentése, rehabilitációja és örökbeadása.

A Hörcsögmentés a jelenlegi vezetéssel 2017 tavaszán kezdte meg működését, azóta közel ezer hörcsög életét sikerült megmentenünk. Kis csapatunk nap mint nap arra törekszik, hogy a segítségre szoruló hörcsögöket felkarolja, és megtalálja számukra az álomotthont. Sajnos rengeteg hörcsög sínylődik apró ketrecekben, megfelelő felszerelések nélkül, gyakran – magányos létük ellenére – fajtárssal, melynek következménye sok esetben súlyos sérülés vagy tömérdek utód. Nem ritka a teherré vált, megunt, és így akár az utcára dobott jószág sem. A mi célunk, hogy ezek a hörcsögök elfeledhessék korábbi rossz sorsukat, és hátralévő életüket boldogan élhessék le, ahogyan azt megérdemlik. Hiszen semmivel sem érnek kevesebbet, mint bármely más élőlény e földön.

Amennyiben segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, írj egy emailt, vagy lépj velünk kapcsolatba a Facebookon!
Email: horcsogmentes@gmail.com
Facebook: Hörcsögmentés

Örökbefogadás

Szeretnél te is megmenteni egy életet, segíteni egy rászoruló hörcsögön? Fogadj örökbe!

Az örökbefogadás feltétele, hogy az örökbefogadó személy a hörcsögöt kizárólag hobbi célból vállalja, nem használja eleségállatként, nem szaporítja, nem adja tovább, valamint biztosítja számára a megfelelő körülményeket, a kellően tágas lakhelyet, és minden szükséges felszerelést, törődést, ellátást. A hörcsögöket minden esetben az örökbefogadási szerződés aláírása után adjuk örökbe.

Vigyél haza egy apró szeretetgombócot, aki élete végéig hálás lesz neked, amiért megtapasztalhatta nálad a szeretetet, a boldogságot! A jelenleg örökbe fogadható hörcsögöket ezen a weboldalon a “Fogadj örökbe!” menüpont alatt tekinthetitek meg.

Segíts, hogy segíthessünk!

A hozzánk kerülő hörcsögök többségének orvosi ellátásra van szüksége, a vizsgálatok, kezelések, gyógyszerek, műtétek sok pénzbe kerülnek. Az állatok ellátása, a megfelelő, ideiglenes lakhelyek kialakítása, az alomcsere, etetés, a kis pockok fuvarozása és egyéb teendők szintén költségesek.

Ha lehetőséged van anyagi támogatással is hozzájárulni a mentéshez, itt megteheted: 

Belföldi utalás:
16200106-11578165 (MagNet Bank)
Együtt a Kisállatokért Alapítvány
Közlemény: Hörcsög adomány

Külföldi utalás:
IBAN: HU57 16200106-11578165-00000000
Swift kód: HBWEHUHB
Közlemény: Hörcsög adomány

Paypal: info@ragcsalomentes.hu

Szívesen fogadunk tárgyi adományokat is. Elsősorban gyógyszerekre (Vetri-DMG Liquid, SH Rodemectin spot on, Oxbow készítmények, Meloxidyl fájdalomcsillapító stb.) és az állandó fogyóeszközökre (alom, fürdőhomok, széna, stb.) van szükségünk, de örülünk minden egyéb felszerelésnek is.

Továbbá támogathatjátok a Hörcsögmentést a támogatói termékek és a Glirex eledelek megvásárlásával is!

Bárminemű támogatást előre is nagyon szépen köszönünk! 🙂